Sposób przygotowania:
Marynowany karczek pieczony na cebuli
Do miski wlewamy oliwę, dodajemy musztardę oraz przyprawy. Mieszamy, następnie wkładamy do marynaty mięso i dokładnie nacieramy nią karkówkę.
Nacinamy mięso i w miejsca nacięć wciskamy pokrojony na spore kawałki czosnek.
Przykrywamy mięso i wkładamy na noc do lodówki, aby się zamarynowało.
Do rękawa do pieczenia wrzucamy cebulę pokrojoną w piórka. Na cebuli układamy mięso i zawiązujemy rękaw.
Pieczemy mięso przez około 80 minut w temperaturze 180 stopni z termoobiegiem. Pod koniec nacinamy folię na górze, aby mięso się trochę zarumieniło.
Nacinamy mięso i w miejsca nacięć wciskamy pokrojony na spore kawałki czosnek.
Przykrywamy mięso i wkładamy na noc do lodówki, aby się zamarynowało.
Do rękawa do pieczenia wrzucamy cebulę pokrojoną w piórka. Na cebuli układamy mięso i zawiązujemy rękaw.
Pieczemy mięso przez około 80 minut w temperaturze 180 stopni z termoobiegiem. Pod koniec nacinamy folię na górze, aby mięso się trochę zarumieniło.