Sposób przygotowania:
Ser domowy z kminkiem.
Twaróg wypakować i pokruszyć w misce,dodając torebkę kminku
całego lub mielonego i łyżeczkę soli.Wymieszać całość,a masło roz
-puścić na patelni,wrzucić zmieszany z kminkiem i solą twaróg i przesmażyć.Jak się serek zrumieni lekko,zdjąć patelnię z ognia,a
ser łyżkami przełożyć na głęboki talerz,wystudzić.Wstawić do lodówki jak zupełnie ostygnie.Po kilku godzinach 2-3 można serek
spożywać,a nawet następnego dnia na śniadanie.
całego lub mielonego i łyżeczkę soli.Wymieszać całość,a masło roz
-puścić na patelni,wrzucić zmieszany z kminkiem i solą twaróg i przesmażyć.Jak się serek zrumieni lekko,zdjąć patelnię z ognia,a
ser łyżkami przełożyć na głęboki talerz,wystudzić.Wstawić do lodówki jak zupełnie ostygnie.Po kilku godzinach 2-3 można serek
spożywać,a nawet następnego dnia na śniadanie.