Sposób przygotowania:
Serce pełne bakali
1. Odmierzamy składniki, jak w przepisie podano . 2. Przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia, wsypałam do miski. 3. Dodałam kokos i cukier. 4. Zalałam mlekiem i wymieszałam . 5. Przygotowujemy blaszkę , smarujemy ją margaryna i obsypujemy mąką . 6. 1/3 ciasta przelewamy do formy .7. Do pozostałego ciasta dodajemy kakao i mieszamy. 8. Przełożyłam ciasto z kakao tak aby zakryło górę. 9.Pieczemy 30 minut w temp 180 stopni 10. Forma moja miała 21 cm . 11. Orzechy i migdały prażymy na patelni do zarumienienia. 12. Rozpuszczamy czekoladę dodajemy mleko i bakalie uprażone. 13. Nakładamy czekoladę z bakaliami na ciasto . 14. Pyszne i robi wrażenie polecam .