Sposób przygotowania:
Sernik na zimno z malinami w galaretce
Maliny opłukać na sitku i zostawić na sitku.
Twaróg waniliowy z wiaderka dodać do miski (cukru nie potrzeba), dodać żelatynę rozpuszczoną w wodzie gorącej i wystudzoną, mikserem wymieszać na najwyższych obrotach.
Galaretki owocowe nożyczkami pociąć w kawałeczki do masy serowej.
Mikserem połączyć składniki, tortownica 26 cm z papierem do pieczenia, na dnie ułożyć podwójnie biszkopty, wyłożyć masę serową, wygładzić, na wierzchu ułożyć maliny, delikatnie je trochę wcisnąć w sernik i do lodówki schować.
Galaretki cytrynowe wymieszać w gorącej wodzie, wystudzić i prawie tężejącą wylać na sernik, do lodówki najlepiej na całą noc, kroić nożem maczanym w ciepłej wodzie.
Twaróg waniliowy z wiaderka dodać do miski (cukru nie potrzeba), dodać żelatynę rozpuszczoną w wodzie gorącej i wystudzoną, mikserem wymieszać na najwyższych obrotach.
Galaretki owocowe nożyczkami pociąć w kawałeczki do masy serowej.
Mikserem połączyć składniki, tortownica 26 cm z papierem do pieczenia, na dnie ułożyć podwójnie biszkopty, wyłożyć masę serową, wygładzić, na wierzchu ułożyć maliny, delikatnie je trochę wcisnąć w sernik i do lodówki schować.
Galaretki cytrynowe wymieszać w gorącej wodzie, wystudzić i prawie tężejącą wylać na sernik, do lodówki najlepiej na całą noc, kroić nożem maczanym w ciepłej wodzie.