Sposób przygotowania:
Sernik na zimno z malinami
Dno tortownicy (26 cm.) wykładamy biszkoptami.
Galaretkę wiśniową rozpuszczamy w 1 szklance gorącej wody, odstawiamy do ostygnięcia, dodajemy serek waniliowy, miksujemy, masę wylewamy na biszkopty, wstawiamy do lodówki żeby masa stężała.
Z galaretką agrestową, cytrynową i morelową postępujemy tak samo jak z galaretką wiśniową.
Na wierzch stężałego sernika układamy maliny, galaretki malinowe rozpuszczamy w 800 ml, gorącej wody, odstawiamy do stężenia, tężejącą wylewamy na poukładane maliny.
Wstawiamy do lodówki do stężenia.
Galaretkę wiśniową rozpuszczamy w 1 szklance gorącej wody, odstawiamy do ostygnięcia, dodajemy serek waniliowy, miksujemy, masę wylewamy na biszkopty, wstawiamy do lodówki żeby masa stężała.
Z galaretką agrestową, cytrynową i morelową postępujemy tak samo jak z galaretką wiśniową.
Na wierzch stężałego sernika układamy maliny, galaretki malinowe rozpuszczamy w 800 ml, gorącej wody, odstawiamy do stężenia, tężejącą wylewamy na poukładane maliny.
Wstawiamy do lodówki do stężenia.
mocsłodkości
lukrowanepierniczki
skuter5