Sposób przygotowania:
Serownik z galaretka
Oddziel żółtka od białek. żółtka utrzyj z cukrem, dodaj olej, make wymieszana z proszkiem do pieczenia oraz ubita piane z białek.
Piez ciasto w temp 200 stopni .Kremówkę ubij z cukrem. Ser zmiel dwa razy. Pomarańczowe galaretki rozpuść w ½ l wody. Wymieszaj ze sobą kremówkę ,ser i tężejące galaretki. Ciasto przekrój na Pol, przełóż masa serowa. Na wierzch daj 2 tężejące czerwone galaretki
Piez ciasto w temp 200 stopni .Kremówkę ubij z cukrem. Ser zmiel dwa razy. Pomarańczowe galaretki rozpuść w ½ l wody. Wymieszaj ze sobą kremówkę ,ser i tężejące galaretki. Ciasto przekrój na Pol, przełóż masa serowa. Na wierzch daj 2 tężejące czerwone galaretki