beatkaa153

beatkaa153

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 544]

Śledzie pod różową pierzynką.

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Smaczne śledzie ze śmietaną.

Śledzie pod różową pierzynką.

Składniki:

Śledzie pod różową pierzynką.

 

Sposób przygotowania:

Śledzie pod różową pierzynką.
Śledzie jeśli trzebawymoczyć.Cebulę obrać i drobno pokroić .Ogórki i paprykę pokroić w kostkę. Dodać razem z cebulą do części śmietany , doprawić do smaku i wymieszać.Przygotowany sos wyłożyć na półmisek i ułożyć zwinięte w roladkę śledzie. Majonez wymieszać z łyżką śmietany i ze sokiem z buraków.Polać śledzie pozostałą śmietaną i ozdobić buraczkowym sosem.Śmietana powinna być gęsta.

Tagi:

buraki