Sposób przygotowania:
Słodkie guziczki z oczkiem
Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia na stolnicę i posiekać na wiórki z margaryną czy masłem. Zsunąć na stos, zrobić dołek, wbić żółtka oddzielone od białek, dodać cukier, mączkę kokosową oraz śmietanki tyle, ile zabierze ciasto. Zagnieść i wyrabiać, podsypując mąką pod spód. Chłodzić 30 min. Rozwałkować na średnią grubość i kieliszkiem wykrawać wypukłe kółeczka, robiąc w nich palcem lekkie wgłębienia. Blachę natłuścić i wyłożyć papierem do pieczenia. Piekarnik nagrzać do temp. 200 st. C, a ciastka ułożyć na blasze. Wstawić na 10-15 min. do gorącego piekarnika i pilnować czasu pieczenia. Po upieczeniu wyjąć blachę z ciastkami i po ostudzeniu nadziewać je nutellą lub czekodżemem, nak- -ładając czubkiem łyżeczki masę do otworków w cieście.