Sposób przygotowania:
Smaczne jajka
Jajka studzimy i obieramy . 11 jajek kroimy wzdłuż na połowy i wyjmujemy żółtka. Połówki białek oprószamy solą i pieprzem. Żółtka rozdrabniamy widelcem albo drobno kroimy. Kroimy drobno też jedno całe jajko.
Szynkę najlepiej gotowaną kroimy w drobniutką kostkę, a por siekamy jak najdrobniej. Pokrojone składniki mieszamy i doprawiamy do smaku (można dodać troszkę chrzanu). Łączymy odrobiną majonezu .
Przygotowanym farszem napełniamy połówki jajek.
Szynkę najlepiej gotowaną kroimy w drobniutką kostkę, a por siekamy jak najdrobniej. Pokrojone składniki mieszamy i doprawiamy do smaku (można dodać troszkę chrzanu). Łączymy odrobiną majonezu .
Przygotowanym farszem napełniamy połówki jajek.