Sposób przygotowania:
Smaczne jajka na śniadanie
Jajka gotujemy na twardo, przekładamy do zimnej wody.
Wystudzone obieramy i kroimy wzdłuż na połowy następnie wyjmujemy żółtka i rozdrabniamy.
Można rozdrobnić widelcem albo drobno pokroić. Szczypiorek też drobno kroimy.
Twaróg rozkruszamy widelcem i rozcieramy ze śmietaną. Łączymy z żółtkami i szczypiorkiem.
Doprawiamy do smaku. Przygotowanym farszem twarogowym napełniamy połówki jajek.
Wystudzone obieramy i kroimy wzdłuż na połowy następnie wyjmujemy żółtka i rozdrabniamy.
Można rozdrobnić widelcem albo drobno pokroić. Szczypiorek też drobno kroimy.
Twaróg rozkruszamy widelcem i rozcieramy ze śmietaną. Łączymy z żółtkami i szczypiorkiem.
Doprawiamy do smaku. Przygotowanym farszem twarogowym napełniamy połówki jajek.
Justi2401
katarzynka455
Dziękuję bardzo:) .. też tak lubię:)
BozenaMatuszczyk