na gazie

na gazie

Kucharz
[Przepisów: 8]

Książka Kucharska: Kuchnia Ameryki Łacińskiej z produktami Hortex

Smażona wołowina z casarecce

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Przepyszna wołowina na każda pore roku i dnia :)czesto ja przygotowuje by zaskoczyc najblizszych.

Smażona wołowina z casarecce

Składniki:

Smażona wołowina z casarecce

 

  • czosnek niedźwiedzi 1 łyżeczka soli 1/2 łyżeczki cynamonu 1/2 szklanki soku jablkowego zamiast

Sposób przygotowania:

Smażona wołowina z casarecce
Makaron ugotować al dente . Na patelni rozgrzać olej i na bardzo gorący wrzucamy pokrojoną w paski wołowinę ... smażymy około 6 minut , następnie dodajemy pokrojoną w piórka cebulę - smażymy na złoty kolor , nastepnie dodajemy pokrojone pieczarki , groszek , czosnek oraz imbir ... dusimy około 5 minut , nastepnie dodajemy makaron, sok oraz przyprawy. Dusimy nastepne 5 minut . Smacznego :)