Sposób przygotowania:
Smażone lody na 2 sposoby !!
Dobrze zamrożone lody wyjąć z lodówki i za pomocą łyżki do lodów tworzyć kulki.Następnie rozkruszyć herbatniki i rozkłócić jajka widelcem.bułke tartą,wiórki kokosowe ,rozbełcone jajka oraz pokruszone herbatniki przygotować w osobnych naczyniach .
1 Sposób Kulki lodów obtaczać w wiórkach kokosowych i wstawić do zamrażalki na 30 min.Po 30 minutach wyjąc lody i obtaczać je w jajku a następnie w bułce tartej .Wstawić jeszcze do lodówki na 2 godziny.Dobrze zamożone lody smażyć głębokim tłuszczu około 30 sekund osączyć na papierowym ręczniku
2 Sposób Kulki lodów obtaczać w pokruszonych herbatnikach i wstawić do zamrażalki na 30 minut.Następnie wyjąć lody i obtaczać je w jajku a następnie jeszcze raz w pokruszonych herbatnikach .Wstawić do zamrażalki jeszcze na 2 godziny .Lody smażyć na głębokim oleju,osączyć na papierowym ręcznikulody są pyszne polecam !!
1 Sposób Kulki lodów obtaczać w wiórkach kokosowych i wstawić do zamrażalki na 30 min.Po 30 minutach wyjąc lody i obtaczać je w jajku a następnie w bułce tartej .Wstawić jeszcze do lodówki na 2 godziny.Dobrze zamożone lody smażyć głębokim tłuszczu około 30 sekund osączyć na papierowym ręczniku
2 Sposób Kulki lodów obtaczać w pokruszonych herbatnikach i wstawić do zamrażalki na 30 minut.Następnie wyjąć lody i obtaczać je w jajku a następnie jeszcze raz w pokruszonych herbatnikach .Wstawić do zamrażalki jeszcze na 2 godziny .Lody smażyć na głębokim oleju,osączyć na papierowym ręcznikulody są pyszne polecam !!