Sposób przygotowania:
smażony camembert
Czosnek przeciskamy przez praskę, smarujemy nim z obu stron ser camembert. Jajko roztrzepujemy. Obtaczamy w jajku ser a następnie w bułce tartej. Jeżeli chcemy bo skorupka była grubsza robimy to dwukrotnie. Na głębszej patelni rozgrzewamy olej, układamy ser, zmniejszamy temperaturę i obsmażamy z obu stron na zloty kolor. Podawać z ulubionymi sosami lub konfiturami. Smacznego:)
![smażony camembert smażony camembert](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/smazony-camembert-75637.jpg)
![smażony camembert smażony camembert](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/smazony-camembert-75638.jpg)
![smażony camembert smażony camembert](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/smazony-camembert-75639.jpg)