Sposób przygotowania:
Smerfne Jajka z Pastą
Ugotowane jajka studzimy i obieramy ze skorupek-płuczemy. Wyciągamy żółtka. Do kubka z gorącą wodą dodajemy szczyptę barwnika i wkładamy jajka na 5 minut. Wyciągamy i osuszamy na papierowym ręczniku. Ogórka ścieramy na tarce o drobnych oczkach i przekładamy do miseczki.Dodajemy żółtka,majonez i mieszamy na jednolitą papkę. Na talerzyku układamy krążki cebuli a na nich ugotowane jajka bez żółtek.Za pomocą szprycy lub łyżeczki wypełniamy pastą puste wgłębienia.Dekorujemy wg.własnego gustu i podajemy :)
ania666
kasiunia.1981
cherry
elzbieta8960
superbaba4
evita0007
p.s
smerfy wymyślą w następnej edycji hihi ^^
Edward mistrz kuchni
emilcia
gusia1000