Agunia

Agunia

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 64]

Sos czosnkowy Aguni.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Bardzo pyszny sos do sałatek i idealny do mięs.

Sos czosnkowy Aguni.

Składniki:

Sos czosnkowy Aguni.

 

  • 1mała śmietana kwaśna 18%
  • 3łyżki majonezu (Winiary)
  • 4 ząbki czosnku (jak ma być bardzo ostry to można dać więcej)
  • Sól
  • Pieprz
  • Koperek

 

Sposób przygotowania:

Sos czosnkowy Aguni.
Śmietanę mieszamy razem z majonezem do tego wciskamy czosnek przez wyciskacz,solimy, pieprzymy i dodajemy posiekany drobno koperek wszystko mieszamy i wstawiamy do lodówki na 20 minut aby się przegryzła.Smacznego.