sabina123

sabina123

Starszy Kucharz
[Przepisów: 44]

Sos do wędlin

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Dobry do wędlin, ryb, surowych warzyw

Sos do wędlin

Składniki:

Sos do wędlin

 

  • 2 jajka na twardo
  • 1/2 filiżanki majonezu
  • 2łyżki oliwy
  • łyżka octu winnego
  • łyżeczka musztardy
  • łyżeczka soku z cytryny
  • sól
  • szczypta papryki
  • łyżeczka świeżego estragonu
  • łyżeczka szczypiorku
  • łyżeczka koperku

Sposób przygotowania:

Sos do wędlin
Jajka rozdrobnić i zmiksować z pozostałymi składnikami. Podawać do wędlin, ryb, surowych warzyw

Tagi:

jajko jajka