Gumisia12

Gumisia12

Kuchcik
[Przepisów: 3]

Sos pikantny i chlebowe naczosy

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

:) Polecam sama to wymyśliłam.......

Sos pikantny i chlebowe naczosy

Składniki:

Sos pikantny i chlebowe naczosy

 

  • Sos:
  • keczup łagodny- pół miseczki
  • chili- nie za dużo
  • sól morska lub zwykła - odrobina
  • zioła prowansalskie -łyżeczka
  • papryka w proszku łagodna i ostra np. z kanii- szczypta

 

  • Naczosy:
  • Chleb tostowy- siedem kromek

 

Sposób przygotowania:

Sos pikantny i chlebowe naczosy
Do miski z keczupem wsyp zioła, sól, papryki i chilli. Wymieszaj.
Chleb tostowy upiecz w tosterze na lekko złoty. Odkrój skórki i pokrój na na kwadraty wielkości klocka "duplo". Podaj na tacy i jedz ze smakiem.:)