anna tttt

anna tttt

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 79]

sos słodko- kwaśny do mięs

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

sos słodko kwaśny do mięs...

sos słodko- kwaśny do mięs

Składniki:

sos słodko- kwaśny do mięs

 

Sposób przygotowania:

sos słodko- kwaśny do mięs
W małej miseczce umieszczamy wymienionej wyżej produkty. Sześć łyżek majonezu dokładnie mueszamy z czterema łyżkami keczupu. Kolejno dodajemy zioła prowansalskie, słodką paprykę i czsnek sproszkowany. Wszystko razem mieszamy. Dobrze jak sosik się trochę przegryzie i postoji przykryty folia spozywcza ok 1-2 godzin w lodówce. Podajemy z pieczonym mięsem.

Tagi:

zioła