Sposób przygotowania:
Sos śmietanowo-serowy z mięsem mielonym
Nakładamy do rondelka mascarpone, śmietanę. Podgrzewamy delikatnie. Następnie dodajemy ser topiony. Mieszamy regularnie. W tym czasie podsmażamy mięso mielone. Sos doprawiamy pieprzem oraz ziołami prowansalskimi. Dodajemy mięso mielone, trzymamy na ogniu jeszcze 5 minut co jakiś czas mieszając. Smaczne również na zimno.
![Sos śmietanowo-serowy z mięsem mielonym Sos śmietanowo-serowy z mięsem mielonym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sos-smietanowo-serowy-z-miesem-mielonym-296153.jpg)
![Sos śmietanowo-serowy z mięsem mielonym Sos śmietanowo-serowy z mięsem mielonym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sos-smietanowo-serowy-z-miesem-mielonym-296154.jpg)
![Sos śmietanowo-serowy z mięsem mielonym Sos śmietanowo-serowy z mięsem mielonym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sos-smietanowo-serowy-z-miesem-mielonym-296155.jpg)
![Sos śmietanowo-serowy z mięsem mielonym Sos śmietanowo-serowy z mięsem mielonym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sos-smietanowo-serowy-z-miesem-mielonym-296156.jpg)