Remik1515

Remik1515

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 311]

sos tatarski

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Najpierw kroimy ogórki w kostkę oraz grzyby. wrzucamy to do miski dodajemy do tego majonez oraz musztardę mieszamy dokładnie.

sos tatarski

Składniki:

sos tatarski

 

  • 5 ogórków konserwowych
  • 1 stołowa łyżka musztardy
  • 5 stołowych łyżek majonezu
  • kilka grzybów marynowanych
  • sol
  • pieprz

Sposób przygotowania:

sos tatarski
Najpierw kroimy ogórki w kostkę oraz grzyby. wrzucamy to do miski dodajemy do tego majonez oraz musztardę mieszamy dokładnie. Dodajemy również przyprawy do samu. Odstawiamy na pół godziny do lodówki. I gotowe:)

Tagi:

grzyby