Sposób przygotowania:
Sos tatarski
Pieczarki przekładamy na cedzak i odsączamy z zalewy, kroimy w kosteczkę. Ogórki wyjmujemy ze słoika i kroimy w kosteczkę, przekładamy na cedzak.
Jajka obieramy ze skorupek i kroimy w kosteczkę. Cebulę obieramy i kroimy razem ze szczypiorkiem na drobno. Pokrojone składniki przekładamy do miski i doprawiamy do smaku. Dokładamy majonez i mieszamy.
Jajka obieramy ze skorupek i kroimy w kosteczkę. Cebulę obieramy i kroimy razem ze szczypiorkiem na drobno. Pokrojone składniki przekładamy do miski i doprawiamy do smaku. Dokładamy majonez i mieszamy.
![Sos tatarski Sos tatarski](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sos-tatarski-565539.jpg)
![Sos tatarski Sos tatarski](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sos-tatarski-565540.jpg)
![Sos tatarski Sos tatarski](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sos-tatarski-565541.jpg)
![Sos tatarski Sos tatarski](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sos-tatarski-565542.jpg)