Sposób przygotowania:
Sosy na grilla
Sos różowy: Ząbek czosnku obieram, miażdżę. 1/2 szkl. majonezu mieszam z 1/2 szkl. jogurtu i 1/2 szkl. ketchupu. Łączę z roztartym czosnkiem.
Sos czosnkowy: Dwa ząbki czosnku miażdżę, dodaję 1/2 szkl. majonezu i 1/2 szkl. jogurtu, mieszam.
Sos czosnkowo-ogórkowy: Ząbek czosnku miażdżę, dodaję starty, odciśnięty z soku ogórek, 1/2 szkl. majonezu i 1/2 szkl. jogurtu. Mieszam.
Sos czosnkowy: Dwa ząbki czosnku miażdżę, dodaję 1/2 szkl. majonezu i 1/2 szkl. jogurtu, mieszam.
Sos czosnkowo-ogórkowy: Ząbek czosnku miażdżę, dodaję starty, odciśnięty z soku ogórek, 1/2 szkl. majonezu i 1/2 szkl. jogurtu. Mieszam.