Sposób przygotowania:
Spaghetti
Nasze spaghetti zaczynamy od wstawienia garnka z wodą , wodę solimy i zastawiamy aż się zagotuje . Do gotującej się wody wrzucamy paczkę makaronu do spaghetti , zmniejszamy ogień i zostawiamy tak długo aż makaron zmięknie . Kolejno przechodzimy do naszego sosu . Obieramy nasze cebulę i kroimy w średniej wielkości kostkę . Cebulą wrzucamy na rozgrzaną patelnie z oliwą i smażymy do zarumienienia . Gdy nasza cebula będzie zarumieniona dodajemy do niej nasze mięso mielone wieprzowe i smażymy doprawiając do smaku solą i pieprzem. Kiedy mięso będzie już usmażone wlewamy na patelnię 75ml wody i słoiczek koncentratu pomidorowego mieszamy do połączenia się ładnego składników posypując niewielką ilością majeranku. Ugotowany makaron odcedzamy i porcjując na talerze wykładamy go , makaron polewamy sosem pomidorowym . Smacznego