Sposób przygotowania:
Spaghetti
Ugotuj makaron we wrzątku na al dente w osolonej wodzie.
Smaż pieczarki z cebulką pokrojoną w drobną kostkę.
Na osobnej patelni na małej ilości oleju smaż papryki pokrojone w paski aż zmiękną.
Sporządź sos z torebki ( przyprawa + woda ) .
Do gotowego sosu wrzuć pieczarki i paprykę.
Ułóż na talerzu ugotowany makaron , polej to sosem pomidorowym i całość posyp tartym żółtym serem.
Smaż pieczarki z cebulką pokrojoną w drobną kostkę.
Na osobnej patelni na małej ilości oleju smaż papryki pokrojone w paski aż zmiękną.
Sporządź sos z torebki ( przyprawa + woda ) .
Do gotowego sosu wrzuć pieczarki i paprykę.
Ułóż na talerzu ugotowany makaron , polej to sosem pomidorowym i całość posyp tartym żółtym serem.