Sposób przygotowania:
Spaghetti z awokado i tuńczykiemETAP 1
 
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu.
ETAP 2
 
Ugotowany odcedzamy. 
Miedzy czasie przygotowujemy pozostałe składniki.
ETAP 3
 
Awokado obieramy, usuwany pestkę i kroimy w kostkę lub paseczki. Delikatnie skrapiamy sokiem z cytryny. Tuńczyka odsączamy z sosu.
Pomidorki myjemy, osuszamy i przekrawamy na połowę. 
Tak przygotowane składniki łączymy ze sobą.
ETAP 4
 
Do uzyskanej „sałatki” dodajemy makaron i pokrojony szczypiorek. Całość mieszamy, doprawiamy do smaku, porcjujemy na talerze, dekorujemy i podajemy!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Magdalena88
Marika-
EwelinaP