Sposób przygotowania:
Spaghetti z oscypkiem i szynką
Makaron gotujemy według wskazań na opakowaniu al dente. Passatę przelewamy do garnka, dodajemy przeciśnięty czosnek, sól, pieprz, zioła prowansalskie, mieszamy i podgrzewamy przez kilka minut. Wędlinę i oscypka kroimy w krótkie słupki.
Makaron wykładamy na talerze, posypujemy serem i szynką, polewamy sosem.
Makaron wykładamy na talerze, posypujemy serem i szynką, polewamy sosem.
![Spaghetti z oscypkiem i szynką Spaghetti z oscypkiem i szynką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/spaghetti-z-oscypkiem-i-szynka-487119.jpg)
![Spaghetti z oscypkiem i szynką Spaghetti z oscypkiem i szynką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/spaghetti-z-oscypkiem-i-szynka-487121.jpg)
![Spaghetti z oscypkiem i szynką Spaghetti z oscypkiem i szynką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/spaghetti-z-oscypkiem-i-szynka-487124.jpg)