Sposób przygotowania:
Spaghetti z wołowiną, cukinią i pomidorami
1. Pokrojoną w kostkę cebulę zeszklić na rumiano w garnku z rozgrzanym olejem. Dodać mięso, przesmażyć przez trzy minuty mieszając.
2. Dodać cukinię startą na tarce o dużych oczkach, wymieszać, chwilę podsmażyć.
3. Wrzucić pomidory z puszki, przecier pomidorowy, bazylię, cukier, sól i pieprz. Całość wymieszać, przykryć garnek i dusić 10 minut na wolnym ogniu. Sos podawać z ugotowanym w międzyczasie makaronem. Smacznego!
2. Dodać cukinię startą na tarce o dużych oczkach, wymieszać, chwilę podsmażyć.
3. Wrzucić pomidory z puszki, przecier pomidorowy, bazylię, cukier, sól i pieprz. Całość wymieszać, przykryć garnek i dusić 10 minut na wolnym ogniu. Sos podawać z ugotowanym w międzyczasie makaronem. Smacznego!