Sposób przygotowania:
Surówka Coleslaw
1. Kapustę białą szatkujemy w cieniutkie paseczki. Solimy i odstawiamy aby kapustą zmiękła.
2. Marchewkę oraz jabłko obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach.
3. Przygotowujemy sos do surówki z majonezu, octu jabłkowego i miodu.
4. Mieszamy kapustę z startą marchewką i jabkiem. Dodajemy żurawinę i płatki z migdałów.
5. Przed podaniem polewamy sosem i mieszamy dokładnie. W razie potrzeby doprawiamy solą i pieprzem.
2. Marchewkę oraz jabłko obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach.
3. Przygotowujemy sos do surówki z majonezu, octu jabłkowego i miodu.
4. Mieszamy kapustę z startą marchewką i jabkiem. Dodajemy żurawinę i płatki z migdałów.
5. Przed podaniem polewamy sosem i mieszamy dokładnie. W razie potrzeby doprawiamy solą i pieprzem.
biedroneczki
edyta337
Dziękuję bardzo:)