eli_555

eli_555

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1534]

Surówka Eli z kiszonej kapusty

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 8

Taka zwyczajna surówka,a jaka smaczna.

Surówka Eli z kiszonej kapusty

Składniki:

Surówka Eli z kiszonej kapusty

 

  • 40 dkg kapusty kiszonej
  • 1 większa marchewka
  • 1 duże jabłko
  • 1 cebula
  • 3 łyżki oleju z orzechów włoskich(może być rzepakowy)
  • sól,pieprz,cukier

Sposób przygotowania:

Surówka Eli z kiszonej kapusty
Kapustę kiszoną pokroić,umyte jabłko(ze skórką)zetrzeć na tarce z grubymi oczkami,marchewkę zetrzeć na tarce z małymi oczkami,cebulę drobno posiekać.Wszystkie składniki włożyć do miski,dodać olej,przyprawić do smaku solą,pieprzem,cukrem i dokładnie wymieszać.Smacznego!