eli_555

eli_555

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1833]

Surówka Eli z kiszonej kapusty

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 9

Pyszna surówka na przykład do rybki.

Surówka Eli z kiszonej kapusty

Składniki:

Surówka Eli z kiszonej kapusty

 

  • 1/2 kg kapusty kiszonej
  • 1 marchewka
  • 1 jabłko
  • 1 cebula
  • 1/2 pęczka natki pietruszki
  • 2 łyżki oleju
  • sól
  • pieprz
  • cukier

Sposób przygotowania:

Surówka Eli z kiszonej kapusty
Marchewkę obrać i umyć.Jabłko umyć.Kapustę pokroić,cebulę i natkę posiekać,marchewkę zetrzeć na tarce z małymi oczkami,jabłko ze skórką na tarce z dużymi oczkami.Wszystkie składniki włożyć do miski,dodać olej i przyprawić do smaku solą,pieprzem,cukrem i dokładnie wymieszać.Smacznego!