Sposób przygotowania:
Surówka obiadowa
Kapustę poszatkować. Fasolę i kukurydzę odsączyć z zalewy. Selera po obraniu i umyciu zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Paprykę pokroić w paseczki. Cebulę pokroić na ćwiartki a potem w plasterki. Wszystkie składniki umieścić w misce, dodać posiekaną natkę i przyprawy do smaku i wymieszać surówkę. Odstawić ją na kilka minut aby smaki się dobrze przegryzły, w razie potrzeby jeszcze doprawić.
![Surówka obiadowa Surówka obiadowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-obiadowa-337753.jpg)
![Surówka obiadowa Surówka obiadowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-obiadowa-337754.jpg)
Dinah
zewa
Dziękuję :)
jaNina