Sposób przygotowania:
Surówka z dodatkiem cykorii
Na początku cykorię należy dokładnie umyć.Następnie musimy podzielić ją na listki.Włożyć do miski.Następnie orószyć niewielką ilością soli i pieprzu.
Przygotować sos winegrette wdług przepisu podanego na opakowaniu i gotowym zalać cykorię.
Natkę pietruszki dokładnie opłukać, osuszyć papierowym ręcznikiem i drobno posiekać. Posiekaną posypać cykorię.
Przed podaniem najlepiej schłodzić w lodówce i spożyć jednorazowo.Smacznego.
Przygotować sos winegrette wdług przepisu podanego na opakowaniu i gotowym zalać cykorię.
Natkę pietruszki dokładnie opłukać, osuszyć papierowym ręcznikiem i drobno posiekać. Posiekaną posypać cykorię.
Przed podaniem najlepiej schłodzić w lodówce i spożyć jednorazowo.Smacznego.