Sposób przygotowania:
Surówka z kapustą włoską
Na początku kapustę włoską drobno poszatkuj.
Następnie kiszone ogórki i jabłka zetrzyj na tarce o grubych oczkach.Dorzuć do kapusty.
Cebulkę pokrój w drobną kosteczkę.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj. Zalej je przecierem pomidorowym.Ponownie wymieszaj.
Gotową surówkę dopraw solą oraz cukrem do smaku.
Na sam koniec zalej surówkę gęsta śmietaną.
Przełóż do miski i odstaw do lodówki na 30 minut.Smacznego.
Następnie kiszone ogórki i jabłka zetrzyj na tarce o grubych oczkach.Dorzuć do kapusty.
Cebulkę pokrój w drobną kosteczkę.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj. Zalej je przecierem pomidorowym.Ponownie wymieszaj.
Gotową surówkę dopraw solą oraz cukrem do smaku.
Na sam koniec zalej surówkę gęsta śmietaną.
Przełóż do miski i odstaw do lodówki na 30 minut.Smacznego.