Sposób przygotowania:
Surówka z kapusty, marchewki i koperku
Kapustę drobno pokroić , włożyć do miski.
Cebulę obrać i pokroić w kostkę.
Marchew zetrzeć na tarce o dużych oczkach, a koperek zielony posiekać.
Wszystkie składniki dodać do kapusty,następnie wymieszać.
Do całości dodać cukier i świeżo zmielony pieprz, polać olejem i ponownie raz jeszcze wymieszać.
Udekorować koperkiem zielonym i marchewką.
Cebulę obrać i pokroić w kostkę.
Marchew zetrzeć na tarce o dużych oczkach, a koperek zielony posiekać.
Wszystkie składniki dodać do kapusty,następnie wymieszać.
Do całości dodać cukier i świeżo zmielony pieprz, polać olejem i ponownie raz jeszcze wymieszać.
Udekorować koperkiem zielonym i marchewką.
zbysiowa
SylaUla
BozenaMatuszczyk
gusia1000