Kulinarna Chwila

Kulinarna Chwila

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1053]

Surówka z kapusty pekińskiej

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 7
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Jeśli szukasz nowych smaków surówki, dobrze trafiłeś, ten przepis jest właśnie dla Ciebie. Poznaj surówkę, która dzięki śmiałej kombinacji smaków, zaskoczy wszystkich. Smaczna i prosta w przygotowaniu, idealna na każdą okazję.

Surówka z kapusty pekińskiej

Składniki:

Surówka z kapusty pekińskiej

 

Sposób przygotowania:

Surówka z kapusty pekińskiej

I

Surówka z kapusty pekińskiej

1. Kapustę pekińską drobno kroję, doprawiam solą pieprzem, wlewam sok wyciśnięty z cytryny, oliwę z oliwek, dokładnie mieszam.
2. Do naczynia przekładam majonez, śmietanę miód, musztardę, łączę wszystkie składniki mieszając łyżką,
3. Sos wlewam do kapusty, mieszam.

II

4. Surówka gotowa.
5. Smacznego.