Sposób przygotowania:
Surówka z kapusty pekińskiej,pora,papryki i ogórka
Wszystkie warzywa myjemy.
Kapustę pekińską szatkujemy.
Ogórka obieramy i kroimy w kostkę.
Z papryki pozbywamy się gniazda nasiennego i kroimy w kosteczkę.
Pora kroimy w plasterki.
Szczypiorek i koperek szatkujemy.
Składniki sosu mieszamy ze sobą.
Łączymy z warzywami.
Podajemy jako dodatek do dania główneho lub jako przystawkę.
Smacznego ;)
Kapustę pekińską szatkujemy.
Ogórka obieramy i kroimy w kostkę.
Z papryki pozbywamy się gniazda nasiennego i kroimy w kosteczkę.
Pora kroimy w plasterki.
Szczypiorek i koperek szatkujemy.
Składniki sosu mieszamy ze sobą.
Łączymy z warzywami.
Podajemy jako dodatek do dania główneho lub jako przystawkę.
Smacznego ;)