Sposób przygotowania:
Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i porem
Kapustę pekińską szatkujemy dość drobno. Marchew obieramy, ścieramy po połowie na dużych i małych oczkach tarki do jarzyn.
Pora kroimy w cieniutkie talarki. Do miski przekładamy wszystkie warzywa. Mieszamy.
Dodajemy chrzan oraz majonez (można zastąpić jogurtem naturalnym), doprawiamy do smaku solą i pieprzem - mieszamy.
Pora kroimy w cieniutkie talarki. Do miski przekładamy wszystkie warzywa. Mieszamy.
Dodajemy chrzan oraz majonez (można zastąpić jogurtem naturalnym), doprawiamy do smaku solą i pieprzem - mieszamy.
![Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i porem Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i porem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-kapusty-pekinskiej-z-marchewka-i-porem-443827.jpg)
![Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i porem Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i porem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-kapusty-pekinskiej-z-marchewka-i-porem-443828.jpg)
![Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i porem Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i porem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-kapusty-pekinskiej-z-marchewka-i-porem-443829.jpg)
![Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i porem Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i porem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-kapusty-pekinskiej-z-marchewka-i-porem-443830.jpg)