Sposób przygotowania:
Surówka z pekińskiej, ogórka i pora
Kapustę pekińska drobno kroimy nożem i przekładamy do miski. Ogórek obieramy i kroimy w kostkę, a por drobno siekamy, dodajemy do kapusty. Następnie dodajemy majonez oraz sól i pieprz do smaku. Wszystko razem dokładnie mieszamy.
Gotową surówkę przekładamy na ozdobny talerz. Podajemy jako dodatek do obiadu.
Gotową surówkę przekładamy na ozdobny talerz. Podajemy jako dodatek do obiadu.
![Surówka z pekińskiej, ogórka i pora. Surówka z pekińskiej, ogórka i pora.](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-pekinskiej-ogorka-i-pora-389907.jpg)
![Surówka z pekińskiej, ogórka i pora. Surówka z pekińskiej, ogórka i pora.](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-pekinskiej-ogorka-i-pora-389908.jpg)
![Surówka z pekińskiej, ogórka i pora. Surówka z pekińskiej, ogórka i pora.](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-pekinskiej-ogorka-i-pora-389909.jpg)