Sposób przygotowania:
Sałatka z pomidorów i słomki ptysiowej
Pomidory kroimy w kosteczkę.
Cebulkę obieramy i kroimy w drobniutką kosteczkę.
Słomkę ptysiową lekko rozkruszamy.
Do śmietany dodajemy sól, pieprz czarny, pieprz ziołowy, słodką i ostrą paprykę, dokładnie mieszamy.
Łączymy pomidory z cebulą, słomką ptysiową i sosem śmietanowym.
Dokładnie mieszamy, podajemy do dań mięsnych.
Smacznego ;)
Cebulkę obieramy i kroimy w drobniutką kosteczkę.
Słomkę ptysiową lekko rozkruszamy.
Do śmietany dodajemy sól, pieprz czarny, pieprz ziołowy, słodką i ostrą paprykę, dokładnie mieszamy.
Łączymy pomidory z cebulą, słomką ptysiową i sosem śmietanowym.
Dokładnie mieszamy, podajemy do dań mięsnych.
Smacznego ;)
SylaUla