Sposób przygotowania:
Surówka z sałaty rzymskiej, ogórka, papryki
Sałatę rozdzielamy na liście i myjemy, przekładamy na cedzak i odsączamy z wody.
Cebulę obieramy z łusek i kroimy w kosteczkę. Pozostałe warzywa myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem.
Paprykę i ogórka kroimy w paseczki, pomidorki na ćwiartki.
Sałatę rwiemy na małe kawałeczki i wkładamy do miski, dodajemy pozostałe warzywa i jogurt oraz wsypujemy przyprawy.
Mieszamy.
Cebulę obieramy z łusek i kroimy w kosteczkę. Pozostałe warzywa myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem.
Paprykę i ogórka kroimy w paseczki, pomidorki na ćwiartki.
Sałatę rwiemy na małe kawałeczki i wkładamy do miski, dodajemy pozostałe warzywa i jogurt oraz wsypujemy przyprawy.
Mieszamy.