Sposób przygotowania:
Surówka z selera
Warzywa myjemy, cieniutko obieramy. Jabłko też myjemy, obieramy i usuwamy gniazdo nasienne. Rodzynki sparzamy. Selera ścieramy na dużych oczkach tarki jarzynowej i od razu skrapiamy sokiem cytrynowym aby nie ściemniał. Tak samo ścieramy marchewkę i jabłko, mieszamy razem z selerem. Dodajemy rodzynki, olej, cukier i natkę pietruszki. Dokładnie wymieszać. Podawać do dań obiadowych, mięs i wędlin.
Babciagramolka
No ale teraz ad rem :
Wiesz co mnie najbardziej fascynuje w tym przepisie i zdjęciu - finezja kolorystyczna - ,, jasne rodzynki " .szkoda ,że nie można dać 10 punktów . Brawo.
Babciagramolka
Ja się załamię - jak mogę dodać komentarz to punktacja mi szwankuje - zamiast gwiazdek migają mi napisy i trafiam jak ślepy w tarczę . Zamiast 5 wyszło 4 . Przepraszam - nie wiesz przypadkiem co mi szwankuje ?
Pyza
msewka
iwi69
kinga