Sposób przygotowania:
Surówka ze świeżej dyni z surimi
Dynie obieramy ze skórki, usuwamy nasiona, myjemy i ścieramy na tarce jarzynowej o grubych oczkach.
ogórki kiszone kroimy w kostkę.
Paluszki krabowe surimi obieramy z folijek i kroimy w mniejsze kawałki.
Dynie, ogórki i surimi wrzucamy do miski.
Przygotowujemy sos. Majonez mieszamy z jogurtem naturalnym oraz szczyptą soli, pieprzu oraz roztartych w rekach zioł prowansalskich i oregano.
Sosem polewamy surówke i mieszamy.
ogórki kiszone kroimy w kostkę.
Paluszki krabowe surimi obieramy z folijek i kroimy w mniejsze kawałki.
Dynie, ogórki i surimi wrzucamy do miski.
Przygotowujemy sos. Majonez mieszamy z jogurtem naturalnym oraz szczyptą soli, pieprzu oraz roztartych w rekach zioł prowansalskich i oregano.
Sosem polewamy surówke i mieszamy.