Sposób przygotowania:
Sylwestrowy pucharek z owocami.
Mleko zagrzać w garnuszku,cały czas mieszając,wsypać galaretki pomarańczowe i rozpuścić.Przestudzić,dodać serki,aby masa zgęstniała.Dodać sok i skórkę startą z pomarańczy,zmiksować,aż
masa stanie się puszysta.Rozlać do pucharków i schłodzić 30 min. w lodówce.Przygotować galaretkę czerwoną wg.przepisu na odwrocie,owoce wyjąć odsączyć i pokroić na kawałki,ułożyć na stężałej masie,zalać galaretką.Wstawić do lodówki na kolejne 30 min.Podawać deser posypany tartą czekoladą lub wiórkami czekoladowymi.
masa stanie się puszysta.Rozlać do pucharków i schłodzić 30 min. w lodówce.Przygotować galaretkę czerwoną wg.przepisu na odwrocie,owoce wyjąć odsączyć i pokroić na kawałki,ułożyć na stężałej masie,zalać galaretką.Wstawić do lodówki na kolejne 30 min.Podawać deser posypany tartą czekoladą lub wiórkami czekoladowymi.