Sposób przygotowania:
Szałot
Wszytkie warzywa uwarzic, łoszkrobac, pokroć, ciepnunć do gorka, wymiyszac, przyprawic, łomaścić majunyzym, wymiyszac i pojeść se i pomaszkiecić. :)
U mnie podane z piersia juz nie po ślasku bo całkiem inne klimaty a mianowicie, w srodku z mozarella, liskami bazyli i posmarowane czerwonym pesto, zawiniete, obtoczone w jajku i pokruszonych płatkach kukurydzianych. Usmażone na oleju.
Dla osób z problem zrozumienia polecam: http://fazi.friko.pl/SLOWNIKSLASKI.html#0
U mnie podane z piersia juz nie po ślasku bo całkiem inne klimaty a mianowicie, w srodku z mozarella, liskami bazyli i posmarowane czerwonym pesto, zawiniete, obtoczone w jajku i pokruszonych płatkach kukurydzianych. Usmażone na oleju.
Dla osób z problem zrozumienia polecam: http://fazi.friko.pl/SLOWNIKSLASKI.html#0
luna