Sposób przygotowania:
Szaszłyki rybne
Filet rybny pokroic na kawalki i wlozyc do pojemnika razem z obrana i pokrojona na kawalki cebula, papryka, cukinia i pieczarkami. Wszystko zalac kilkoma lyzkami sosu sojowego, lekko posolic i dodac obrany i zmiazdzony czosnek. Odstawic najlepiej na noc do lodowki. Nastepnie na patyczki do szaszlyka nadziewac na zmiane kawalki ryby, papryke, pieczarki, cebule i cukinie. Smazyc na rozgrzanym tluszczu na patelni (latem mozna grilowac). Ja podalam z pieczonymi ziemniakami i surowka z marchewki. Z podanych skladnikow wyszlo 6 szaszlykow.
Wszunia
Twoje wyglądają baaardzo apetycznie!
elzbieta8960
Sarenka
dusia30
Natala1210
jovi
Darth Vader
Lady Marmolada
luna
A co w pandze jest niezdrowe?
A.B.