aliss06

aliss06

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 210]

Szparagówka do obiadu

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Bardzo smaczny dodatek zarówno na ciepło jak i zimno

Szparagówka do obiadu Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Szparagówka do obiadu

 

Sposób przygotowania:

Szparagówka do obiadu
Fasolkę dokładnie umyć, pozbawić ogonków z obydwu stron i ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić. W płaskim garnku, najlepiej brytfance roztopić masło, dodać bułkę tartą i chwilę podsmażyć, aby nabrała rumianego koloru. Następnie wrzucić fasolkę i dokładnie wymieszać. Proporcje zasmażki można zmieniać w zależności od upodobań.
Szparagówka do obiadu

Tagi:

tarta