Sposób przygotowania:
Szybka przekąska z tortilli szpinakowej
Placki tortilli ze szpinakiem rozkładamy, smarujemy serkiem śmietankowym, nakładamy plasterki szynki, następnie plastry sera żółtego.
Musztardę mieszamy z majonezem i smarujemy ser, na ser nakładamy pokrojoną odsączoną paprykę konserwową.
Placki zwijamy w rulon,owijamy folią i wkładamy na godzinkę do lodówki.
Po wyjęciu rozwijamy i usuwamy folię a rulony spinamy wykałaczkami i kroimy na kawałki około 3 cm.
Podajemy jako przekąskę.
Musztardę mieszamy z majonezem i smarujemy ser, na ser nakładamy pokrojoną odsączoną paprykę konserwową.
Placki zwijamy w rulon,owijamy folią i wkładamy na godzinkę do lodówki.
Po wyjęciu rozwijamy i usuwamy folię a rulony spinamy wykałaczkami i kroimy na kawałki około 3 cm.
Podajemy jako przekąskę.
gusia1000