Sposób przygotowania:
Szybkie wafelki
Na początku puszkę z mlekiem wstawiamy do garnka.Zalewamy wodą.Puszka powinna być cała zakryta i gotujemy około godziny. W trakcie gotowania musimy dolewać wodę,aby cała puszka była zanurzona.
Po godzinie wyjąć puszkę i ostudzić.Gdy wystygnie otworzyć i wylać do miski.Następnie dodać kawę i dokładnie wymieszać.
Mieszając dodawać do masy po łyżce miękkiego masła.
Wafle wyjmujemy z opakowania i przekładamy wcześniej przygotowanym kremem.Przełożone ściskamy,zawijamy w folię aluminiową i odstawiamy na kilka godzin w chłodne miejsce.Najlepiej przycisnąć wafle czymś cięższym,aby nie zaczęły odstawać od pozostałych.
Smacznego.
Po godzinie wyjąć puszkę i ostudzić.Gdy wystygnie otworzyć i wylać do miski.Następnie dodać kawę i dokładnie wymieszać.
Mieszając dodawać do masy po łyżce miękkiego masła.
Wafle wyjmujemy z opakowania i przekładamy wcześniej przygotowanym kremem.Przełożone ściskamy,zawijamy w folię aluminiową i odstawiamy na kilka godzin w chłodne miejsce.Najlepiej przycisnąć wafle czymś cięższym,aby nie zaczęły odstawać od pozostałych.
Smacznego.