Pavlov

Pavlov

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 103]

Szynka z pastą jajeczną

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

bardzo smaczna przekąska idealna na imprezy

Szynka z pastą jajeczną

Składniki:

Szynka z pastą jajeczną

 

  • 4 jajka
  • pół pęczka szczypiorku
  • 4 łyzki majonezu
  • 10 dag szynki w plasterkach

 

Sposób przygotowania:

Szynka z pastą jajeczną
Jajka ugotowac na twardo, ostudzic i obrać ze skorupek. Obrane jajka rozetrzec widelcem lub zmiksowac dodając majonez, sól i pieprz. Szczypiorek umyc i posiekac drobno, wymieszac z jajkami. Na każdy plaster szynki nakładac porcję pasty jajecznej i zwijac w rulon. Gotowe rulony ułozyc obok siebie na półmisku (mozna np na liściach sałaty).