Sposób przygotowania:
Tarta czekoladowo-limonkowa
Umieść herbatniki,kakao,masło i czekoladę w malakserze i miksuj aż uzyskasz ciemnie,wilgotne,drobne jak piasek okruchy.Wsyp je do formy na tartę i wylep nimi dno i boki.Wstaw formę do lodówki i zajmij się nadzieniem. Wlej mleko skondensowane do miski.Otrzyj skórkę z limonek do małej miseczki i zachowaj do dekoracji.Dodaj sok z limonek do mleka i wymieszaj trzepaczką. Wlej śmietanę kremówkę do miski,ubij na sztywno,połącz z mlekiem skondensowanym,wymieszaj dokładnie i gotową masę wyłóż na przygotowany wcześniej spód.Schładzaj tartę przez ok. 4 godziny o ile mleko którego użyłaś było zimne.Udekoruj wierzch skórką z limonki oraz tartą czekoladą.